Információk

Virágok ültetése a Föld napja alkalmából

Az IKV Zrt. 64 db 100%ban önkormányzati tulajdonú, lakótömb, terület vonatkozásában látja el a takarítási, területrendezési munkákat, emellett elszállítjuk az illegálisan lerakott hulladékot is.

Több tonna szemetet, veszélyes hulladékot hagynak, jellemzően a hulladékgyűjtő konténerek környékén, parkokban, üres telkeken, és az épületek közös területein.

A lecserélt bútorok, elektromos háztartási eszközök előírásoknak nem megfelelő gyűjtése régóta fennálló probléma.

IKV Zrt. Fotópályázat megnyitója és eredményhirdetése

2021. év szeptemberében negyedik alkalommal hirdettük meg fotópályázatunkat, amelynek célja, hogy a Társaságunk kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan jelenítsék meg a pályázók. Ezek az épületek közös kincseink, amikre vigyázni kell, hogy a jövő nemzedéke is megismerhesse azokat.

Faültetés az IKV Zrt. által kezelt épületeknél, parkokban

Az IKV Zrt. számára fontos, hogy tegyen a fenntartható otthonok kialakításáért, a Zöld Város Programmal összhangban.  Társaságunk 171 db 100 %-ban önkormányzati tulajdonú lakóépületet, orvosi rendelőt és zöldterületet kezel, elvégzi a takarítási feladatokon túl a területrendezési munkákat, az illegálisan elhelyezett hulladék elszállítását, és a növényzet gondozását is.

AZ IKV ZRT. FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET

A pályázat célja az alkotók bemutatkozási lehetősége mellett, hogy a szegedi IKV Zrt. kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be.
Célja továbbá, hogy felhívja az utca emberének figyelmét arra, hogy ezek az épületek mindannyiunk kincsei, amelyeknek megóvása -közös odafigyeléssel- lehetővé teszi, hogy azokat a jövő nemzedékei is megismerjék.

 

Oldalak