Információk

IKV Zrt. Fotópályázat megnyitója és eredményhirdetése

2021. év szeptemberében negyedik alkalommal hirdettük meg fotópályázatunkat, amelynek célja, hogy a Társaságunk kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan jelenítsék meg a pályázók. Ezek az épületek közös kincseink, amikre vigyázni kell, hogy a jövő nemzedéke is megismerhesse azokat.

Faültetés az IKV Zrt. által kezelt épületeknél, parkokban

Az IKV Zrt. számára fontos, hogy tegyen a fenntartható otthonok kialakításáért, a Zöld Város Programmal összhangban.  Társaságunk 171 db 100 %-ban önkormányzati tulajdonú lakóépületet, orvosi rendelőt és zöldterületet kezel, elvégzi a takarítási feladatokon túl a területrendezési munkákat, az illegálisan elhelyezett hulladék elszállítását, és a növényzet gondozását is.

AZ IKV ZRT. FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET

A pályázat célja az alkotók bemutatkozási lehetősége mellett, hogy a szegedi IKV Zrt. kezelésében lévő épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be.
Célja továbbá, hogy felhívja az utca emberének figyelmét arra, hogy ezek az épületek mindannyiunk kincsei, amelyeknek megóvása -közös odafigyeléssel- lehetővé teszi, hogy azokat a jövő nemzedékei is megismerjék.

 

Pályázati eredményhirdetés-önkormányzati tulajdonban álló garzonlakások fiatalok részére történő bérbeadása

Az IKV Zrt. 2021. márciusban pályázatot írt ki 6 db, önkormányzati tulajdonban álló garzonlakás fiatalok részére történő bérbeadására, a pályázat beadási határideje 2021. április 16. volt. A pályáztatott lakások 36, 41, illetve 44 m2 alapterületűek, melyek közül 5 db lakás a Tápai u.5. szám alatti, ún. „fecskeházban”, 1 db lakás pedig az Arany János u.12/A szám alatti, 100%-ban önkormányzati tulajdonú épületben található.

22 lakás szociális alapon történő bérbeadása

2020. szeptember 08- án Botka László polgármester újabb 22 felújított szociális bérlakást adott át a sikeres pályázóknak, a városháza házasságkötő termében. A lakásfelújítások alkalmával sor került az elhasználódott hideg- és meleg burkolatok cseréjére, a külső és belső nyílászárók javítására, a beépített bútorok cseréjére, helyreállítására is. Bérlőink maximális biztonsága érdekében a gázberendezések és a hőleadó készülékek felülvizsgálata is megtörtént, ahol szükséges volt, javítva vagy cserélve lettek.

Pályázati eredményhirdetés- garzonlakások fiatalok részére történő bérbeadása

Az IKV Zrt. pályázatot írt ki 3 db, önkormányzati tulajdonban álló garzonlakás fiatalok részére történő bérbeadására, a beadási határidő 2019.december 6. volt. Ezek a lakások helyreállított állapotúak, Társaságunk munkatársai ellenőrizték az elektromos-, víz-, és gázvezeték hálózatot, szükség szerint elvégezték a kisebb munkákat, mint például csaptelepet cseréltek, nyílászárókat javítottak. 1 db lakás a Tápai u.5. szám alatti, ún. „fecskeházban” található, a 41 lakásos ház 2003.

Oldalak