IKV-TÁRSASHÁZ ÜZLETÁG

Szegeden az IKV Zrt., mint társasházkezelő a legmagasabb kezelt albetétszámmal van jelen a társasházkezelés területén. Ez a tevékenység közel 20 éves múltra tekint vissza. Az IKV Zrt. 2015. év vége óta a társasházkezelési tevékenységet önálló üzletágként végzi. A Társasház Üzletág az önkormányzati lakások értékesítése folytán létrejött többségi és kisebbségi önkormányzati tulajdonú, illetve tisztán magántulajdonú társasházak kezelését látja el.

Üzletágunk szerves részét képezi cégünk egységének. Szolgáltatóként folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ezen feladatok ellátásában az IKV Zrt. minden egyes szervezeti egysége segítséget nyújt számunkra, így tevékenységünk hatékony megoldást tud kínálni minden társasházat érintő kérdésre, problémára.

Feladatainkat a társasházi törvénnyel összhangban, a társasházi tulajdonosok igényeinek megfelelően végezzük. Fontos alappillérünk a párbeszéd és a harmónia. A feladatok megoldása során mindig arra törekszünk, hogy a lakóközösség céljait hatékonyan és következetesen tudjuk megvalósítani.

Kapcsolat:

Cím: 6722 Szeged, Dáni utca 14-16.
Telefonszám: (62) 563-100
E-mail: tarsashazkezeles@ikv.hu