IKV-SZINT ÜZLETÁG

Szegedi Intézmény Takarító Üzletág

A SZINT 2001-ben kezdte meg a működését, 2015. június 30. napjával beolvadt az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-be. 

100% Önkormányzati tulajdonú házak takarítási feladatait látjuk el. Emellett Szeged Város tulajdonát képező IKV Zrt. kezelésében lévő területek területrendezése, gondozása is a feladataink közé tartozik. 

Ezen kívül vállaljuk intézmények, cégek, társasházak, magánszemélyek szerződéses rendszeres, valamint eseti takarítási és területrendezési szükségleteinek teljesítését.

A SZINT által elvégzett takarítási munkálatok magas színvonalát, jó és állandó minőségét az alkalmazott technológia és eszközök, valamint az - ÁNTSZ által is engedélyezett - világszínvonalú professzionális takarító szerek használata biztosítja. 

Mivel minden épület, burkolat és takarítandó felület más, cégünk az ügyfeleknek megfelelve rugalmas szolgáltatási rendszert alakított ki, melyet mindig a megrendelő igényeihez igazítunk. Megrendelőink kívánságait az elvárható legmagasabb szinten teljesítjük. 

A SZINT által takarított intézményekben nagy szakmai tudással rendelkező szolgálatvezető irányítja és ellenőrzi a napi munkát, közvetlen kapcsolatot tart a Megbízó képviselőivel. A szolgálatvezető biztosítja a megfelelő mennyiségű és minőségű gépet, eszközt, tisztítószert, szervezi, irányítja és ellenőrzi a munkavégzést. 

Társaságunk folyamatos, magas színvonalú és a megrendelőinkkel történő állandó személyes kapcsolat kialakítása mellett fő célként a következőket teljesíti:

  • rugalmasság,
  • minőségi munkavégzés,
  • megbízhatóság,
  • pontosság,
  • állandóan megújuló fejlesztés.

 

Vezetőink és dolgozóink elméleti és gyakorlati szakmai továbbképzését folyamatosan biztosítjuk. 

Telephelyünkön saját raktárhelyiséggel rendelkezünk, a tisztítószerek, takarítóeszközök és gépek kiszállítását saját gépjárműparkkal látjuk el.

Kapcsolat:

Cím: 6728 Szeged, Fonógyári út 24.
Telefonszám: (62) 548-320
E-mail: szint@ikv.hu