IKV Zrt. gyermekrajzpályázat eredményhirdetés

Az IKV Zrt. 2019-ban is fontosnak tartja, hogy tevékenységi körének ellátása mellett Szeged közösségi életében is aktív részt vállaljon, hasonlóan az elmúlt évekhez, és ne csak szolgáltatóként legyen jelen, hanem partnerként is.

2019-ban már negyedik alkalommal került meghirdetésre gyermekrajz pályázatunk, melynek témája idén a tiszta otthon volt. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a gyermekek és családjaik hogyan tartanak rendet, milyen eszközökkel takarítanak, hogyan gyűjtik a hulladékot.

A pályázatnak idén is nagy sikere volt, a rajzokat tetszőleges technikával, A/3-as és A/4-es méretben készíthették el a pályázók. A korábbi évekhez hasonlóan szakmai zsűri értékelte az alkotásokat, Pataki Ferenc, Pro Urbe díjas festőművész, és Fiedler Judit, a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium rajztanára volt. A pályázókat kor csoportonként; óvodás, alsó, felső tagozatos és középiskolás kategóriánkként értékelték.

Idén 31 db alkotást díjazott a zsűri, az összes alkotás megtekinthető a Szent-Györgyi Albert Agórában, 2019. július végiég.

 

 

Hír típusa: