IKV-SZINT ÜZLETÁG


Szegedi Intézmény Takarító Üzletág

A SZINT 2001-ben kezdte meg a működését, 2015. június 30. napjával beolvadt az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-be.

Alapfeladatként a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának intézményeit és a 100% Önkormányzati tulajdon hányadú házak takarítási feladatait látjuk el. Emellett Szeged Város tulajdonát képező IKV Zrt. kezelésében lévő területek területrendezése, gondozása is a feladataink közé tartozik.

Ezen kívül vállaljuk intézmények, cégek, társasházak, magánszemélyek szerződéses rendszeres, valamint eseti takarítási és területrendezési szükségleteinek teljesítését

    

A SZINT által elvégzett takarítási munkálatok magas színvonalát, jó és állandó minőségét az alkalmazott technológia és eszközök, valamint az - ÁNTSZ által is engedélyezett - világszínvonalú professzionális takarító szerek használata biztosítja.

Mivel minden épület, burkolat és takarítandó felület más, cégünk az ügyfeleknek megfelelve rugalmas szolgáltatási rendszert alakított ki, melyet mindig a megrendelő igényeihez igazítunk. Megrendelőink kívánságait az elvárható legmagasabb szinten teljesítjük.

A SZINT által takarított intézményekben nagy szakmai tudással rendelkező területvezető irányítja és ellenőrzi a napi munkát, közvetlen kapcsolatot tart a Megbízó képviselőivel. A területvezető biztosítja a megfelelő mennyiségű és minőségű gépet, eszközt, tisztítószert, szervezi, irányítja és ellenőrzi a munkavégzést.

Társaságunk folyamatos, magas színvonalú és a megrendelőinkkel történő állandó személyes kapcsolat kialakítása mellett fő célként a következőket teljesíti:

  • rugalmasság,
  • minőségi munkavégzés,
  • megbízhatóság,
  • pontosság,
  • állandóan megújuló fejlesztés.

Vezetőink és dolgozóink elméleti és gyakorlati szakmai továbbképzését folyamatosan biztosítjuk.

Telephelyünkön saját raktárhelyiséggel rendelkezünk, a tisztítószerek, takarítóeszközök és gépek kiszállítását saját gépjárműparkkal látjuk el.